Інститут наставництва як форма in-field training та інші аспекти міжнародного досвіду реформування Національної поліції - Колісник, Т. В.; Kolisnyk, T. V. (Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.). – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 144-146, 2016)
Підкреслено важливість інституту наставництва під час реформування Національної поліції України, наведено результати аналізу рис «in-field on job training» – навчання і корегування роботи вже призначених поліцейських, а також «workshop» – координаційних зустрічей поліції із партнерами залежно від тактичних завдань.

The importance of the mentoring institute during the reform of the National Police of Ukraine is emphasized, the results of the analysis of the features of "in-field on job training" - training and correction of the work of already appointed police officers, as well as "workshop" - coordination meetings of the police with partners depending on tactical tasks are given.

Подчеркнута важность института наставничества во время реформирования Национальной полиции Украины, приведены результаты анализа черт in-field on job training - обучение и корректировка работы уже назначенных полицейских, а также workshop - координационных встреч полиции с партнерами в зависимости от тактических задач.
Колісник, Т. В. Інститут наставництва як форма in-field training та інші аспекти міжнародного досвіду реформування Національної поліції / Т. В. Колісник // Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.) / МВС України, Департамент патрул. поліції України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підготовки. – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 144-146.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліція; police; полиция; реформування; reformation; реформирование; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; наставництво; mentoring; наставничество; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины