Медіація в медицині: додержання принципу конфіденційності - Ходєєва, Н. В.; Khodieieva, N. V.; Наталія Ходєєва (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 99-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Вінниця, 24 трав. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 228-231, 2024)
Наголошено на необхідність підвищення довіри до процесу медіації саме через призму додержання принципу конфіденційності, досить вагомо врахувати їх та врегулювати існуючі прогалини як на рівні національного законодавства так і на рівні окремих кодексів.

It is emphasized the need to increase trust in the mediation process precisely through the prism of compliance the principle of confidentiality, it is quite important to take them into account and to regulate the existing gaps both at the level of national legislation and at the level of individual codes.

Отмечена необходимость повышения доверия к процессу медиации именно через призму соблюдения принципа конфиденциальности, достаточно важно учесть их и урегулировать существующие пробелы как на уровне национального законодательства так и на уровне отдельных кодексов.
Keywords: охорона здоров’я; медіація; медицина; конфеденційність; health care; mediation; medicine; privacy; здравоохранение; медиация; конфиденциальность