Можливості педагогічної логістики і нові нейробіологічні підходи - Мельник, Ю. Б.; Melnyk, Yu. B.; Прокопенко, Ю. О.; Стаднік, А. В. (Актуальні питання освіти і науки : зб. наук. ст. матеріалів ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 10-11 листоп. 2015 р.). – Харків : ХОГОКЗ, 2015. – С. 127-130, 2015)
Розглянуто педагогічну логістику як окремий науковий напрям. Проаналізовано наукові публікації та сучасні дослідження з педагогічної логістики. Розкрито проблеми педагогічної логістики та можливості використання нейробіологічного підходу.

We consider teaching logistics as a separate scientific field. Analyzed scientific publications and current research on teaching logistics. It solved the problem of teaching logistics and feasibility of the neurobiological approach.
Keywords: педагогічна логістика; інформаційно-освітній простір; інформаційна система; нейробіологічний підхід; pedagogical logistics; information and educational space; information system; neurobiological approach