Нормативно-правове регулювання організації та діяльності прокуратури України: проблеми та шляхи удосконалення - Курись, А. С.; Kurys, A. S. (Форум права. – 2011. – № 3. – С. 443–448, 2011)
Розглянуто проблемні питання удосконалення нормативно-правового забезпечення організації та діяльності органів прокуратури, особливо щодо адміністративної діяльності їх керівників. Встановлено, що першочергове значення має надаватись висвітленню результатів діяльності органів прокуратури, які реально вплинули на зміцнення законності та правопорядку та на поновлення прав громадян та захист інтересів держави.

Problem of betterment of are standard-legal provision of architecture and activity of organs of Office of Public Prosecutor, specially pertaining to administrative activity of their principals are considered. It is installed that prime meaning should be given lighting of effects of activity of organs of Office of Public Prosecutor which one have really influenced a consolidation of legality and the law and order and on renewal of the rights of citizens and protection of concerns of the state.

Рассмотрены проблемные вопросы усовершенствования нормативно-правового обеспечения организации и деятельности органов прокуратуры, особенно в отношении административной деятельности их руководителей. Установлено, что первоочередное значение должно предоставляться освещению результатов деятельности органов прокуратуры, которые реально повлияли на укрепление законности и правопорядка и на возобновление прав граждан и защиту интересов государства.
Standard-Legal Regulation Architectures and Activity of Office of Public Prosecutor of Ukraine: Problems and Betterment Trajectories
Нормативно-правовое регулирование организации и деятельности прокуратуры Украины: проблемы и пути усовершенствования
Курись, А. С. Нормативно-правове регулювання організації та діяльності прокуратури України: проблеми та шляхи удосконалення [Електронний ресурс] / А. С. Курись // Форум права. – 2011. – № 3. – С. 443–448. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-3/11kactsu.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; прокуратура; нормативно-правове регулювання; адміністративна діяльність; органи прокуратури; органы прокуратуры; нормативно-правовое регулирование; административная деятельность; prosecutor’s office; normative and legal regulation; administrative activities; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность