Актуальні питання удосконалення діяльності поліцейських комісій Національної поліції України - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2020. - № 3 (90). - С. 102-114, 2020)
Досліджено сучасний стан нормативно-правової бази з питань діяльності поліцейських комісій. На підставі аналізу базового закону, що регулює діяльність Національної поліції України, а також нормативно-правових актів Міністерства внутрішніх справ України сформульовано пропозиції, спрямовані на удосконалення порядку діяльності поліцейських комісій.

The current state of the legal framework for the activities of police commissions has been studied. Based on the analysis of the basic law governing the activities of the National Police of Ukraine, as well as regulations of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, proposals have been formulated aimed at improving the activities of police commissions.

Исследовано современное состояние нормативно-правовой базы по вопросам деятельности полицейских комиссий. На основании анализа базового закона, регулирующего деятельность Национальной полиции Украины, а также нормативно-правовых актов Министерства внутренних дел Украины сформулированы предложения, направленные на совершенствование порядка деятельности полицейских комиссий.
Topical Issues of Improving the Activities of Police Commissions of the National Police of Ukraine
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; поліцейські комісії; полицейские комиссии; police commissions; кадрове забезпечення; кадровое обеспечение; staffing; порядок відбору кандидатів; порядок отбора кандидатов; procedure for selecting candidates; повноваження; полномочия; powers