Психологічний супровід в установах виконання покарань - Жданова, І. В.; Zhdanova, І. В.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6361-3029; Сидоренко, А.Ю.; Sydorenko, A.Yu. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 84-86, 2023)
Зазначено, що психологічний супровід є доцільним та необхідним в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах.

It is noted that psychological support is appropriate and necessary in penal institutions and pretrial detention centers.

Отмечено, что психологическое сопровождение целесообразно и необходимо в учреждениях исполнения наказаний и следственных изоляторах.
Жданова, І. В. Психологічний супровід в установах виконання покарань / Ірина Вячеславівна Жданова, Аліна Юріївна Сидоренко // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 84-86.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; психологічний супровід; psychological support; психологическое сопровождение; установи виконання покарань; слідчі ізолятори; penal institutions; pretrial detention centers; учреждения исполнения наказаний; следственные изоляторы