Затримання підозрюваного під час розслідування незаконного обігу зброї - Андрєєв, Д. В.; Andrieiev, D. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 21-26, 2018)
Розглянуто проблема затримання особи, яка причетна до незаконного обігу зброї. Проаналізовано затримання на гарячому як засіб припинення злочинної діяльності та як спосіб закріплення слідів злочину.

The problem of arresting a person involved in illegal weapons trafficking is considered. Red-handed detention is analyzed as a means of stopping criminal activity and as a way of securing the traces of a crime.

Рассмотрена проблема задержания лица, причастного к незаконному обороту оружия. Проанализировано задержание с поличным как средство прекращения преступной деятельности и как способ закрепления следов преступления.
Андрєєв, Д. В. Затримання підозрюваного під час розслідування незаконного обігу зброї / Денис Вікторович Андрєєв // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 21-26.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; затримання підозрюваного; detention of the suspect; задержание подозреваемого; затримання злочинців на гарячому; arresting criminals red-handed; задержание преступников с поличным; незаконний обіг зброї; illegal arms trafficking; незаконное обращение оружия; досудове розслідування; pre-trial investigation; досудебное расследование