Спосіб визначення динамічного параметра теплового пожежного сповіщувача із терморезистивним чутливим елементом: опис до патенту на корисну модель - Абрамов, Ю. О.; Собина, В. О.; Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6898-964X; Борисова, Л. В. (https://sis.ukrpatent.org/uk/search/simple/, 2020)
Опис до патенту на корисну модель "Спосіб визначення динамічного параметра теплового пожежного сповіщувача із терморезистивним чутливим елементом".

Description of the utility model patent "Method of determining the dynamic parameter of a thermal fire detector with a thermoresistive sensitive element".

Описание к патенту на полезную модель "Способ определения динамического параметра теплового пожарного извещателя с терморезистивным чувствительным элементом".
опис до патенту на корисну модель
Спосіб визначення динамічного параметра теплового пожежного сповіщувача із терморезистивним чутливим елементом : пат. 146965 Україна : МПК (2021.01) / Абрамов Юрій Олексійович, Собина Віталій Олександрович, Клочко Анатолій Миколайович , Борисова Лариса Володимирівна; Нац. ун-т цивіл. захисту України. – № u 2020 06950; заяв. 29.10.2020; опубл. 31.03.2021, Бюл. № 13. – 2 с.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Патенти. Свідоцтва. Описи патентів на винахід; Україна. Ukraine. Украина; тепловий пожежний сповіщувач із терморезистивним чутливим елементом; пожежний сповіщувач; динамічний параметр; пожарный извещатель; fire alarm