Проблеми забезпечення прав і гарантій працівників уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції - Піскунова, О. Б.; Piskunova, O. B.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7221-4855 (Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 127-128, 2021)
Досліджено захист трудових прав окремої категорії антикорупційних уповноважених від незаконних посягань з боку недоброчесного керівника. Розглянуто проблеми забезпечення прав і гарантій працівників уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції.

The protection of labor rights of a certain category of anti-corruption commissioners from illegal encroachments by an unscrupulous leader has been studied. The problems of ensuring the rights and guarantees of employees of authorized units (authorized persons) on the prevention and detection of corruption are considered.

Исследована защита трудовых прав отдельной категории антикоррупционных уполномоченных от незаконных посягательств со стороны недобропорядочного руководителя. Рассмотрены проблемы обеспечения прав и гарантий работников уполномоченных подразделений (уполномоченных лиц) по предотвращению и выявлению коррупции.
Піскунова, О. Б. Проблеми забезпечення прав і гарантій працівників уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції / Ольга Борисівна Піскунова // Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 127-128.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; корупція; коррупция; corruption; запобігання корупції; предотвращение коррупции; prevention of corruption; уповноважені підрозділи (уповноважені особи); антикорупційні уповноважені; антикоррупционные уполномоченные; anti-corruption commissioners; уполномоченные подразделения (уполномоченные лица); authorized subdivisions (authorized persons); забезпечення прав і гарантій; обеспечение прав и гарантий; ensuring rights and guarantees; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; трудові права; трудовые права; labor rights