Стан і перспективи проєкту концепції розвитку юридичної освіти - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 19-21, 2020)
Проаналізовано основні зауваження щодо проєкту Концепції розвитку юридичної освіти в Україні, обгрунтовано потребу глибинного реформування системи підготовки правників.

The main remarks on the draft Concept for the Development of Legal Education in Ukraine are analyzed, the need for in-depth reform of the legal training system is substantiated.

Проанализированы основные замечания по проекту Концепции развития юридического образования в Украине, обоснована потребность глубинного реформирования системы подготовки юристов.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; юридична освіта; юридическое образование; legal education; проєкт; проект; project; концепція розвитку юридичної освіти; концепция развития юридического образования; concept of legal education development; підготовка правників; подготовка юристов; training of lawyers