Протидія кіберзлочинності в Україні, як складова забезпечення міжнародної безпеки - Деревягін, О. О.; Dereviahin, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1622-5549 (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 191-193, 2017)
Зазначено про необхідність прийняття спеціального законодавства та розробки загальнодержавної комплексної стратегії протидії кіберзлочинності в Україні із урахуванням європейського досвіду, а також визначення основних напрямів діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, юридичних і фізичних осіб щодо захисту основ конституційного устрою, прав і свобод людини та громадянина, забезпечення цілісності й національної безпеки держави, виявлення і ліквідації причин та умов, що сприяють проявам кіберзлочинності.

The necessity of adopting special legislation and developing a nationwide comprehensive strategy to combat cybercrime in Ukraine, taking into account European experience, as well as defining the main activities of state bodies and local governments, civil society institutions, legal entities and individuals to protect the foundations of the constitutional structure, human rights and freedoms, was noted. and citizen, ensuring the integrity and security of the state, identifying and eliminating the causes and conditions that contribute to the manifestations of cybercrime.

Отмечено о необходимости принятия специального законодательства и разработки общегосударственной комплексной стратегии противодействия киберпреступности в Украине с учетом европейского опыта, а также определения основных направлений деятельности государственных органов и органов местного самоуправления, институтов гражданского общества, юридических и физических лиц по защите основ конституционного устройства, прав и свобод человека и гражданина, обеспечения целостности и безопасности государства, выявление и ликвидации причин и условий, способствующих проявлениям киберпреступности.
Деревягін, О. О. Протидія кіберзлочинності в Україні, як складова забезпечення міжнародної безпеки / О. О. Деревягін // Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 191 - 193.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Міжнародне право. International Law. Международное право; протидія кіберзлочинності; міжнародна безпека; противодействие киберпреступности; международная безопасность; countering cybercrime; international security; кіберзлочинність; cybercrime