Специфіка психологічної ресурсності медичних працівників з різним стажем професійної діяльності - Гончарова, Я. І.; Honcharova, Ya. I. (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 34-37, 2019)
Розглянуто поняття ресурсу та психологічної ресурсності в рамках ресурсного підходу. Досліджено специфіку психологічної ресурсності у медичних працівників з різним стажем роботи.

The concepts of resource and psychological resourcefulness within the framework of the resource approach are considered. The specifics of psychological resourcefulness among medical workers with different years of work experience were studied.

Рассмотрено понятие ресурса и психологической ресурсности в рамках ресурсного подхода. Исследована специфика психологической ресурсности у медицинских работников с разным стажем работы.
Гончарова, Я. І. Специфіка психологічної ресурсності медичних працівників з різним стажем професійної діяльності / Яна Ігорівна Гончарова // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 34-37.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; медичні працівники; medical workers; медицинские работники; ресурс; resource; психологічна ресурсність; psychological resourcefulness; психологическая ресурсность; стаж роботи; work experience; стаж работы