Діяльність транспортної міліції щодо профілактики адміністративних правопорушень у сфері вантажних перевезень - Бабакін, В. М.; Babakin, V. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 41-44, 2005)
Визначено, що успішність вирішення завдань, пов’язаних із профілактикою адміністративних правопорушень у сфері вантажних перевезень, значною мірою залежить від ефективності організації роботи органів внутрішніх справ, а саме транспортної міліції у даному напрямі. Определено, что успешность решения задач, связанных с профилактикой административных правонарушений в сфере грузовых перевозок, во многом зависит от эффективности организации работы органов внутренних дел, а именно транспортной милиции в данном направлении. It was determined that the success of solving problems related to the prevention of administrative offenses in the field of freight transportation, largely depends on the effectiveness of the organization of work of the internal affairs bodies, namely the transport police in this direction.
Бабакін, В.М. Діяльність транспортної міліції щодо профілактики адміністративних правопорушень у сфері вантажних перевезень / В.М. Бабакін // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 41-44
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративні правопорушення; административные правонарушения; administrative offenses; транспортна міліція; транспортная милиция; transport police; вантажні перевезення; грузовые перевозки; freight transportation; профілактика адміністративних правопорушень; профилактика административных правонарушений; administrative offense prevention