Психологічні особливості професійної діяльності лікаря - Бойко, А. В.; Boiko, A. V. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.). - Харків, 2018. - С. 16 - 19, 2018)
Розкриваються психологічні питання щодо професійної діяльності і професійного розвитку лікаря.

Psychological issues regarding the professional activity and professional development of a doctor are revealed.

Раскрываются психологические вопросы профессиональной деятельности и профессионального развития врача.
Бойко А. В. Психологічні особливості професійної діяльності лікаря / А. В. Бойко // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків, 2018. - С. 16 -19.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; лікарі; медицина; професійна діяльність лікаря; врачи; профессиональная деятельность врача; doctors; medicine; doctor's professional activity