Організаційно-правові засади державного контролю у сфері використання інформаційних технологій : дисертація - Пичурин, А. А.; Pychuryn, A. A.; Онищенко, Ю. М. - науковий керівник (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
Дисертаційне дослідження присвячено з’ясуванню сутності та розкриттю особливостей організаційно-правових засад державного контролю у сфері використання інформаційних технологій, а також розробленню пропозицій і рекомендацій, спрямованих на вдосконалення адміністративного законодавства, норми якого спрямовані на регулювання суспільних відносин у відповідній сфері суспільного життя.

The dissertation research is devoted to clarifying the essence and revealing the peculiarities of the organisational and legal foundations of state control in the field of information technology use, as well as developing proposals and recommendations aimed at improving administrative legislation, the norms of which are aimed at regulating social relations in the relevant sphere of public life.
Organisational and Legal Foundations of State Control in the Field of Information Technology Use
Keywords: Україна; Дисертації. Dissertations; Dissertations; Ukraine; 081 Право; інформаційні технології; контроль; державний контроль; державна політика; нормативно-правове регулювання; адміністративне право; суб’єкти державного контролю; адміністративно-правові форми; зарубіжний досвід; вдосконалення; організаційні засади; правові засади; information technologies; control; state control; state policy; regulatory and legal regulation; administrative law; principles; subjects of state control; administrative and legal forms; methods; foreign experience; improvement; organisational principles; legal principles