Юридичні гарантії зайнятості та працевлаштування населення - Безусий, В. В.; Bezusyi, V. V. (Право і безпека. - 2012. - № 3 (45). - С. 255-258, 2012)
Розглянуто загальні підходи до визначення категорій «гарантії» та «юридичні гарантії». Визначено особливості юридичних гарантій зайнятості та працевлаштування населення.

The general approaches to definition of the categories «guarantees» and «legal guarantees» are considered. Features of legal guarantees of employment and population employment are defined.

Рассмотрены общие подходы к определению категорий «гарантии» и «юридические гарантии». Определены особенности юридических гарантий занятости и трудоустройство населения.
Legal guarantees of employment and population employment
Юридические гарантии занятости и трудоустройства населения
Безусий, В. В. Юридичні гарантії зайнятості та працевлаштування населення / В. В. Безусий // Право і безпека. - 2012. - № 3 (45). - С. 255-258.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; юридичні гарантії; юридические гарантии; legal guarantees; працевлаштування населення; трудоустройство населения; population employment; гарантії; гарантии; guarantees; зайнятість; занятость