Екологічний краудфандинг як засіб соціальної трансформації: особливості правового регулювання - Шуміло, О. М.; Shumilo, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0506-4631 (Соціальна і цифрова трансформація: теоретичні та практичні проблеми правового регулювання : матеріали наук.-практ. конф. (м. Київ, 10 груд. 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 136-140, 2020)
Окреслено проблеми правового регулювання екологічного краудфандингу в Україні.

The problems of legal regulation of ecological crowdfunding in Ukraine are outlined.

Определены проблемы правового регулирования экологического краудфандинг в Украине.
Шуміло, О. М. Екологічний краудфандинг як засіб соціальної трансформації: особливості правового регулювання / О. М. Шуміло // Соціальна і цифрова трансформація: теоретичні та практичні проблеми правового регулювання : матеріали наук.-практ. конф. (м. Київ, 10 груд. 2020 р.) / Ком. Верх. Ради України з питань цифр. трансформації, НАПНУ, НДІ інформатики і права НАПрН України, Нац. техн. ун-т України «Київс. політехн. ін-т імені Ігоря Сікорського», Ф-т соціології і права, Навч.-наук. центр інформац. права та прав. питань інформ. технологій, Інтернет Асоц.України. – Київ, 2020. – С. 136-140.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Екологічне право. Environmental law. Экологическое право; еко-краудфандинг; екологічний краудфандинг; краудфандинг; соціальна трансформація; правове регулювання; эко-краудфандинг; экологический краудфандинг; eco-crowdfunding; crowdfunding; правовое регулирование; legal regulation