New technologies in improving defence capabilities of the country - Kochyn, V. D.; Кочин, В. Д. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 113-115, 2025)
Стверджено, що завдяки новітнім технологіям можливо створити ефективніші системи захисту, розвідки та реагування на потенційні загрози. Розглянуто ключові технологічні розробки, що можуть значно підвищити безпеку та обороноздатність держави.

It is argued that thanks to the latest technologies it is possible to create more effective systems of protection, intelligence and response to potential threats. Key technological developments that can significantly increase the security and defense capability of the state are considered.
Keywords: новітні технології; штучний інтелект; кібербезпека; обороноздатність; new technologies; artificial intelligence; cybersecurity; defense capability