Особливості правового регулювання службово-трудової діяльності в правоохоронних органах - Лукаш, С. С.; Lykash, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2957-8052 (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 599–601, 2011)
Показано, що слід на рівні закону закріпити основні права та гарантії соціальної захищеності, провести систематизацію законодавства, у тому числі і в частині, що регулює службово-трудову їх діяльність.

It is shown that it is necessary to fix at law level fundamental laws and guarantees of social security, to spend legislation ordering, including to parts which regulates their service-labor activity.

Показано, что необходимо на уровне закона закрепить основные права и гарантии социальной защищенности, провести систематизацию законодательства, в том числе и в части, которая регулирует служебно-трудовую их деятельность.
Feature of Legal Regulation of Service-Labor Activity in Law Enforcement Bodies
Особенности правового регулирования служебно-трудовой деятельности в правоохранительных органах
Лукаш, С. С. Особливості правового регулювання службово-трудової діяльності в правоохоронних органах [Електронний ресурс] / С. С. Лукаш // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 599–601. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 1/11lccvpo.pdf.
Лукаш С. С. "Особливості правового регулювання службово-трудової діяльності в правоохоронних органах." Форум права 1 (2011): 599-601.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; службово-трудова діяльність; правоохоронні органи; служебно-трудовая деятельность; правоохранительные органы; service and labor activity; law enforcement agencies