Упровадження в систему професійної підготовки нормативів з тактико-спеціальної підготовки - Шевченко, Т. В.; Shevchenko, T. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0366-7217 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 216-220, 2020)
У статті запропоновано розроблення нормативів з тактико-спеціальної підготовки, надано перелік таких нормативів, наведені результати експериментальних досліджень та надані рекомендації.

The article proposes the development of standards for tactical special training, a list of such standards is provided, the results are given experimental studies and recommendations.

В статье предложены разработки нормативов по тактико-специальной подготовке, дан перечень таких нормативов, приведены результаты экспериментальных исследований и предоставлены рекомендации.
Шевченко, Т. В. Упровадження в систему професійної підготовки нормативів з тактико-спеціальної підготовки / Шевченко, Т. В. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 216-220.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training; екстремальні ситуації; экстремальные ситуации; extreme situations; тактична підготовка; тактическая подготовка; tactical training; нормативи; нормативы; regulations