Протидія злочинному обігу активів як елемент стратегії зменшення можливостей учинення кримінальних правопорушень - Швець, Ю. В.; Shvets, Yu. V. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 246-248, 2025)
Наголошено, що злочинний обіг активів – системний феномен матеріального забезпечення та супроводження інституціоналізованих кримінальних практик. Розглянуто запобігання злочинному обігу активів як елемент і безпосереднє втілення стратегії зменшення можливостей вчинення кримінальних правопорушень.

t is emphasized that criminal asset turnover is a systemic phenomenon of material support and support for institutionalized criminal practices. The prevention of criminal asset turnover is considered as an element and direct implementation of the strategy of reducing the opportunities for committing criminal offenses.
Keywords: протидія злочинності; злочинний обіг активів; стратегія зменшення можливостей учинення кримінальних правопорушень; combating crime; criminal circulation of assets; strategy for reducing opportunities for committing criminal offenses