Правові засади призначення на посади Голови та членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей - Профатіло, К. В.; Profatilo, K. V. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2022. – Вип. 70. - С. 346-352, 2022)
Проаналізовано правові засади призначення на посади Голови та членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Визначено сутність та особливості порядку їх призначення, а також обґрунтувано напрямки удосконалення адміністративно-правового статусу Голови та членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

The legal basis for appointing the Chairman and members of the Commission for the Regulation of Gambling and Lotteries has been analyzed. The essence and peculiarities of the procedure for their appointment were determined, as well as the directions for improving the administrative and legal status of the Chairman and members of the Commission for the Regulation of Gambling and Lotteries were substantiated.

Проанализированы правовые основы назначения на должности Председателя и членов Комиссии по регулированию азартных игр и лотерей. Определены сущность и особенности порядка их назначения, а также обоснованы направления усовершенствования административно-правового статуса Председателя и членов Комиссии по регулированию азартных игр и лотерей.
Legal bases of appointment of the chairman and members of The Commission for regulation of gambling and lotteries
Профатіло, К. В. Правові засади призначення на посади Голови та членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей / Профатіло К. В. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2022. – Вип. 70. - С. 346-352. - DOI: https://doi.org/10.24144/2307-3322.2022.70.55.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Комісія із регулювання азартних ігор і лотерей; Commission for the regulation of gambling and lotteries; Комиссия по регулированию азартных игр и лотерей; азартні ігри; gambling; азартные игры; лотереї; lotteries; лотереи; адміністративно-правовий статус; administrative and legal status; административно-правовой статус; конкурс; competition; конкурсна комісія; competition commission; конкурсная комиссия; призначення на посади; правові засади; legal principles; правовые основы; appointment to positions; назначение на должности