Студентство як суб'єкт правосвідомості - Деменко, О. І.; Demenko, O. I. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 335-343, 2011)
Встановлено та проаналізовано особливості студентства як окремої соціальної групи. Зроблено висновок про те, що правосвідомість студентства обумовлена специфічними рисами цієї соціальної групи. Features of students as separate social group are defined and analyzed. It is proved that the legal consciousness of students is caused by specific signs of the given social group. Определены и проанализированы особенности студенчества как отдельной социальной группы. Сделан вывод о том, что правосознание студенчества обусловлено специфическими качествами данной социальной группы.
Students as a subject of legal awareness
Студенчество как субъект правосознания
Деменко, О. І. Студентство як суб'єкт правосвідомості / О. І. Деменко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 335-343.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; студенти; студенты; students; правосвідомість студентства; правосознание студенчества; legal consciousness of students; ціннісні орієнтації; ценностные ориентации; value orientations