Кіберзагрози як виклик світовій безпеці - Войціховський, А. В.; Voytsihovskyi, A. V.; Андрій Войціховський (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С.26-28, 2017)
Розкрито особливості кіберзагроз в сучасних умовах розвитку науково-технічного прогресу, обґрунтовано необхідність створення загальнодержавної системи забезпечення кібербезпеки та показані першочергові пріоритети та завдання для України щодо протидії кіберзагрозам.

The features of cyberthreats in the current conditions of development of scientific and technological progress are revealed, the necessity of creation of the national system of providing cybersecurity is substantiated and the priority priorities and tasks for Ukraine concerning counteraction to cyberthreats are shown.

Раскрыты особенности киберугроз в современных условиях развития научно-технического прогресса, обоснована необходимость создания общегосударственной системы обеспечения кибербезопасности и показаны первоочередные приоритеты и задачи для Украины относительно противодействия киберугрозам.
Cyberthreats as a challenge to global security
Киберугрозы как вызов мировой безопасности
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кіберзагроза; киберугроза; cyber threat; кібератака; кибератака; cyberattack; кібербезпека; кибербезопасность; cybersecurity; протидія кіберзагрозам; противодействие киберугрозам; Кримінологія. Criminology. Криминология; кібератаки; кибератаки