Місце апарату Президента України у державному механізмі - Зозуля, О. І.; Zozulia, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5428-4622 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2012. - Вип. 20, ч. 1, т. 1. - С. 151-154, 2012)
Виконано аналіз теоретичних положень і конституційно-правового регулювання з приводу місця й статусу апарату Президента України у державному механізмі, встановлено його специфіку і теоретико-правові засади, а також визначено напрямки вдосконалення конституційно-правового статусу Адміністрації Президента України.

The analysis of the theoretical principles and the constitutional-legal regulations regarding the place and status of the apparatus of President of Ukraine in the state mechanism is made; also it was established its specificity and theoretical-legal principles, as well as determined directions of improvement constitutional-legal status of the Administration of the President of Ukraine.

Выполнен анализ теоретических положений и конституционно-правового регулирования по поводу места и статуса аппарата Президента Украины в государственном механизме, установлена его специфика и теоретико-правовые основы, а также определены направления совершенствования конституционно-правового статуса Администрации Президента Украины.
The place of the apparatus of President of Ukraine in the state mechanism
Зозуля, О. І. Місце апарату Президента України у державному механізмі / О. І. Зозуля // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2012. - Вип. 20, ч. 1, т. 1. - С. 151-154.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; статус і місце; апарат Президент України; державний механізм; статус и место; аппарат Президент Украины; государственный механизм; status and place; apparatus of President of Ukraine; state mechanism; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право