Шляхи і канали витоку інформації з типового об’єкта інформатизації - Носов, В. В.; Nosov, V. V.; Ємельянов, С. Л.; Yemelianov, S. L.; Vitalii Nosov (Право і Безпека. - 2009. - № 1. - С. 273-279, 2009)
У статті зазначена відсутність єдиного термінологічного тлумачення можливих шляхів і каналів витоку інформації. Зроблено системний аналіз можливих шляхів і каналів витоку інформації стосовно типового об’єкта інформації. Наведено висновки та рекомендації щодо визначення та трактування термінів «шляхи і канали витоку інформації». В статье отмечено отсутствие единого терминологического толкования возможных путей и каналов утечки информации. Проведен системный анализ возможных путей и каналов утечки информации относительно типового объекта информатизации. Приведены выводы и рекомендации относительно определения и трактовки терминов «пути и каналы утечки информации с типового объекта информации». Absence of single terminology interpretation of possible ways and channels of information leakage is marked. The analysis of possible ways and channels of information leakage is conducted on the standard object of informatization. Conclusions and recommendations are resulted in relation to determination and interpretation of terms: ways and channels of information leakage from the standard object of informatization.
Ємельянов С. Л. Шляхи і канали витоку інформації з типового об’єкта інформатизації / С. Л. Ємельянов, В. В. Носов // Право і Безпека. - 2009. - № 1. - С. 273-279
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційні системи; виток інформації; шляхи і канали витоку інформації; information systems; information leak; ways and channels of information leakage; информационные системы; утечка информации; пути и каналы утечки информации