Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття - Науково-дослідний інститут публічної політики і соціальних наук (Харків: НДІ ППСН, 2020. - 236 с., 2020)
Збірник містить матеріали, у яких висвітлено сучасні проблеми теорії права, адміністративного, конституційного, цивільного, трудового, екологічного, кримінального, кримінального процесуального та інших галузей права. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів та студентів юридичних закладів вищої освіти, а також юристів-практиків.

The collection contains materials reflecting modern problems of the theory of law, administrative, constitutional, civil, labor, environmental, criminal, criminal procedural and other branches of law. The publication is designed for researchers, teachers, graduate students and students of law schools, as well as lawyers.

Сборник содержит материалы, в которых отражены современные проблемы теории права, административного, конституционного, гражданского, трудового, экологического, уголовного, уголовного процессуального и других отраслей права. Издание рассчитано на научных работников, преподавателей, аспирантов и студентов юридических высших учебных заведений, а также юристов.
Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників III Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 19 черв. 2020 р.) / Наук.-дослід. ін-т публ. політики і соц. наук. - Харків: НДІ ППСН, 2020. - 236 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; теорія права; теория права; theory of law; Держава і право. State and Law. Государство и право