Формування позитивного іміджу сучасної поліції - Дементов, В. О.; Dementov, V. O.; Лук'янихіна, О. А.; Lukianykhina, O. A.; Володимир Дементов; Олена Лук'янихіна (Право.ua. - 2023. - № 2. - С. 181-185, 2023)
Проаналізовано наукові підходи до тлумачення змісту та особливостей категорії «імідж» в розрізі діяльності органів державної влади. Наведено авторську дефініцію поняття «імідж органу державної влади». Проаналізовано концепції щодо питання процесу формування та компонентів іміджу Національної поліції України. Побудовано та представлено нову концепцію формування позитивного іміджу сучасної поліції.

Scientific approaches to the interpretation of the content and features of the category are analyzed "image" in terms of the activity of state bodies authorities The author's definition of the concept is given "image of the state authority". Concepts regarding the issue of the process of formation and components of the image of the National are analyzed Police of Ukraine. Built and presented a new concept of forming a positive image of modern police.

Проанализированы научные подходы к толкованию содержания и особенностей категории «имидж» в разрезе деятельности органов государственной власти. Приведена авторская дефиниция понятия "имидж органа государственной власти". Проанализированы концепции по вопросу процесса формирования и компонентов имиджа Национальной полиции Украины. Построена и представлена новая концепция формирования положительного имиджа современной полиции.
Keywords: Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; імідж; image; имидж; позитивний імідж поліції; positive image of the police; положительный имидж полиции; органи державної влади; public authorities; органы государственной власти