До питання дії трудового законодавства України в часі, в просторі та за колом осіб - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.). - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 56-59, 2021)
З’ясовано сутність дії трудового законодавства України в часі, в просторі та за колом осіб; визначено основні заходи підвищення його ефективності.

The essence of the action of the labor legislation of Ukraine in time, space and in the circle of persons is clarified; the main measures to increase its efficiency are identified.

Выяснена сущность действия трудового законодательства Украины во времени, в пространстве и по кругу лиц; определены основные меры повышения его эффективности.
Могілевський, Л. В. До питання дії трудового законодавства України в часі, в просторі та за колом осіб / Могілевський Л. В. // Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 56-59.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дія трудового законодавства; действие трудового законодательства; effect of labor legislation; принципи; принципы; principles