Аспекти особливостей емоційної сфери працівників поліції - Червоний, П. Д.; Chervonyi, P. D.; Павло Червоний (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, Україна, 26 квіт. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 345-347, 2024)
Підкреслено, що проблема дослідження психологічних особливостей емоційної сфери працівників поліції є однією з найбільш актуальних проблем сучасної психології, адже професійна діяльність працівників поліції постійно супроводжується значною психоемоційною напруженістю, психічними навантаженнями, що викликають негативні емоції та є фактором професійної деформації.

It is emphasized that the problem of researching the psychological features of the emotional sphere of police officers is one of the most urgent problems of modern psychology, because the professional activity of police officers is constantly accompanied by significant psycho-emotional tension, mental stress that causes negative emotions and is a factor of professional deformation.

Подчеркнуто, что проблема исследования психологических особенностей эмоциональной сферы работников полиции является одной из наиболее актуальных проблем современной психологии, ведь профессиональная деятельность сотрудников полиции постоянно сопровождается значительной психоэмоциональной напряженностью, психическими нагрузками, вызывающими негативные эмоции и фактором профессиональной деформации.
Keywords: емоційна сфера; emotional sphere; эмоциональная сфера; працівники поліції; police officers; работники полиции; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность