Проблеми реалізації принципу забезпечення прав і свобод людини в адміністративній діяльності ОВС України - Пузанова, Т. А.; Puzanova, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6658-6054 (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 829–833, 2011)
Розглядаються проблеми реалізації принципу забезпечення прав і свобод людини в діяльності органів внутрішніх справ та шляхи їх розв’язання. Висвітлено проблеми реалізації даного принципу в таких напрямках, як регламентація реєстраційного обліку за місцем перебування і проживання, система реєстрації та обліку автомототранспортних засобів.

Problems of realizing the principle of human rights and liberties guaranteeing in administrative activity of internal affairs agencies and ways of their solving are considered in the article. Problems of this principle realization in such directions as regulation of licensing registration according to the residence, the system of vehicles registration are cleared.

Рассматриваются проблемы реализации принципа обеспечения прав и свобод человека в деятельности органов внутренних дел и пути их решения. Раскрыты проблемы реализации данного принципа в таких направлениях, как регламентация регистрационного учета по месту пребывания и жительства, система регистрации и учета автомототранспортных средств.
Problems of Realizing the Principle of Human Rights and Liberties Guaranteeing in Administrative Activity of Internal Affairs Organ of Ukraine
Проблемы реализации принципа обеспечения прав и свобод человека в административной деятельности ОВД Украины
Пузанова, Т. А. Проблеми реалізації принципу забезпечення прав і свобод людини в адміністративній діяльності ОВС України [Електронний ресурс] / Т. А. Пузанова // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 829–833. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-1/11ptadou.pdf.
Пузанова Т. А. "Проблеми реалізації принципу забезпечення прав і свобод людини в адміністративній діяльності ОВС України." Форум права 1 (2011): 829-833.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; права и свободы человека; права і свободи людини; rights and freedoms of man and citizen; адміністративна діяльність; административная деятельность; administrative activities; реєстраційна діяльність; регистрация места жительства; registration activities; регистрационная деятельность