Психологічні аспекти підвищення професійної надійності працівників поліції - Горбачова, О. В.; Gorbachova, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6296-736X (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 155-157, 2018)
Розглянуто зміст й психологічні складові феномена професійної надійності. Обґрунтовано необхідність комплексного підходу до розв’язання проблеми професійної надійності працівників поліції й доцільність впровадження сучасних психолого-педагогічних тренінгових технологій відповідно до усіх рівнів професійної підготовки.

The content and psychological components of the phenomenon of professional reliability are considered. The need for a comprehensive approach to solving the problem of professional reliability of police officers and the expediency of introducing modern psychological and pedagogical training technologies in accordance with all levels of professional training are substantiated.

Рассмотрены содержание и составляющие феномена профессиональной надежности. Обоснована необходимость комплексного подхода к решению проблемы профессиональной надежности сотрудников полиции и целесообразности внедрения современных психолого-педагогических тренинговых технологий в соответствии со всеми уровнями профессиональной подготовки.
Горбачова, О. В. Психологічні аспекти підвищення професійної надійності працівників поліції / Ольга Вікторівна Горбачова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 155-157.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; поліція; police; полиция; працівник поліції; police officer; работник полиции; професійна надійність; professional reliability; профессиональная надежность; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность