Сутність та особливості інформаційно–аналітичної роботи в органах внутрішніх справ - Моргунов, О. А.; Morgunov, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2259-3620 (Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2014. – Вип. 27. Т. 2. – С. 65–68, 2014)
З метою удосконалення інформаційно-аналітичної роботи в органах внутрішніх справ вона характеризується як окремий напрямок управлінської діяльності в органах внутрішніх справ. Визначаються особливості інформаційного забезпечення організаційно-штатної роботи в органах внутрішніх справ. Встановлюються процедури інформаційно-аналітичної роботи в органах внутрішніх справ. Розкриваються особливості інформаційно-аналітичної роботи в ОВС, пропонується визначення її поняття.

To improve information-analytical work in law enforcement agencies, it is characterized as a separate administrative activity in the internal affairs. Defined features information support of organizational work in law enforcement agencies. Established procedures for information- analytical work in law enforcement agencies. Peculiarities of information- analytical work in the police department proposed definition of the concept.

С целью усовершенствования информационно-аналитической работы в органах внутренних дел она характеризуется как отдельное направление управленческой деятельности в органах внутренних дел. Определяются особенности информационного обеспечения организационно-штатной работы в органах внутренних дел. Устанавливаются процедуры информационно-аналитической работы в органах внутренних дел. Раскрываются особенности информационно-аналитической работы в ОВД, предлагается определение ее понятия.
Essence and features information and analytical work in law enforcement agencies
Моргунов, О. А. Сутність та особливості інформаційно–аналітичної роботи в органах внутрішніх справ / О. А. Моргунов // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2014. – Вип. 27. Т. 2. – С. 65–68.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; інформаційно-аналітична робота; управління в ОВС; інформаційне забезпечення; організаційно-штатна робота; information and analytical work; management of the internal affairs bodies; information; organization and staffig work procedures; информационно-аналитическая работа; управления в ОВД; информационное обеспечение; организационно-штатная работа