Німецька та польська моделі партнерської взаємодії поліції та населення на локальному рівні - Проневич, О. С.; Pronevych, O. S. (Форум права. – 2011. – № 4. – С. 600–606, 2011)
Охарактеризовано концептуальні засади побудови німецької та польської моделей партнерської взаємодії поліції і населення на локальному (місцевому) рівні. Особлива увага приділена з’ясуванню сутності стратегії «партнерства заради спокою» та інноваційних форм роз’яснювально-превентивної роботи поліції.

Conceptual bases of device of the German and Polish models of partner cooperation of police and population at local level is described. The special attention is spared the exposure of essence of strategy of «partnership for the sake of rest» and innovative forms to explainpreventive work of police.

Охарактеризованы концептуальные основы устройства немецкой и польской моделей партнерского взаимодействия полиции и населения на локальном (местном) уровне. Особое внимание уделено выявлению сущности стратегии «партнерства ради покоя» и инновационных форм разъяснительно-превентивной работы полиции.
German and polish models of partner interplay of police and the population at local level
Немецкая и польская модели партнерского взаимодействия полиции и населения на локальном уровне
Проневич, О. С. Німецька та польська моделі партнерської взаємодії поліції та населення на локальному рівні [Електронний ресурс] / О. С. Проневич // Форум права. – 2011. – № 4. – С. 600–606. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 4/11pocnlr.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; Німеччина; поліція; Польща; Германия; полиция; Польша; Germany; Germany; Poland; взаємодія поліції з населенням; партнерство; взаимодействие полиции с населением; partnership; police interaction with the public