Окремі питання кваліфікації торгівлі людьми, пов’язаної з підробленням документів - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5599-3335 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 127-129, 2020)
В тезах доповіді наголошується на тому, що кваліфікація суспільно небезпечного діяння у виді торгівлі людьми за допомогою підроблених документів повинно реалізовуватись шляхом сукупності злочинів, передбачених ст. 149 КК України та ст. 358 КК України або ст. 366 КК України.

The abstracts of the report emphasize that the qualification of a socially dangerous act in the form of trafficking in human beings with the help of forged documents should be implemented through a set of crimes under Art. 149 of the Criminal Code of Ukraine and Art. 358 of the Criminal Code of Ukraine or Art. 366 of the Criminal Code of Ukraine.

В тезисах доклада подчеркивается, что квалификация общественно опасного деяния в виде торговли людьми с помощью поддельных документов должно реализовываться путем совокупности преступлений, предусмотренных ст. 149 УК Украины и ст. 358 УК Украины или ст. 366 УК Украины.
Фіалка, М. І. Окремі питання кваліфікації торгівлі людьми пов’язаного з підробленням документів / М. І. Фіалка // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 127-129.
Keywords: кваліфікація злочинів; торгівля людьми; підроблення документів; qualification; квалификация; trafficking in human beings; торговля людьми; forgery of documents; подделка документов; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина