Процесуальні та криміналістичні питання удосконалення методики розслідування шахрайств - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 25-31, 2019)
У тезах доповіді проведено аналіз положень Закону України про кримінальну відповідальність, Кримінального процесуального законодавства, теорії криміналістики й судової експертології, на підставі яких розглядаються питання щодо вітчизняних методик розслідування шахрайств на сучасному етапі.

The abstracts of the report analyze the provisions of the Law of Ukraine on Criminal Liability, Criminal Procedure Law, the theory of criminology and forensic expertise, on the basis of which the issues of domestic methods of fraud investigation at the present stage are considered.

В тезисах доклада проведен анализ положений Закона Украины об уголовной ответственности, Уголовного процессуального законодательства, теории криминалистики и судебной экспертологии, на основании которых рассматриваются вопросы отечественных методик расследования мошенничеств на современном этапе.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Україна. Ukraine. Украина; методики розслідування шахрайств; методики расследования мошенничеств; methods of fraud investigation; шахрайства; мошенничество; fraud