Человеческий капитал как основная составляющая инновационных экономических технологий - Гончарова, В. А.; Goncharova, V. A.; Гончарова, В. О.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7103-9728 (Інноваційні економічні технології для розвитку підприємств, регіонів, країн: Матеріали Міжнародної наук.-практ. конференції (м. Дніпропетровськ, 24-25 жовтня 2014 р.). – У 2-х ч. – Дніпропетровськ: НО «Перспектива», 2014. – Ч. 1. – С. 9-11., 2014)
Человеческий капитал является, как в качестве средства (с помощью которого выполняется технология), так и ресурса (с использованием которого выполняется технологический процесс), основной составляющей инновационных экономических технологий. Human capital is, both as a means (with the help of which the technology is implemented) and a resource (with the use of which the technological process is carried out), the main component of innovative economic technologies. Людський капітал є, як в якості засобу (за допомогою якого виконується технологія), так і ресурсу (з використанням якого виконується технологічний процес), основною складовою інноваційних економічних технологій.
Гончарова В. А. Человеческий капитал как основная составляющая инновационных экономических технологий [Текст] / В. А. Гончарова / Інноваційні економічні технології для розвитку підприємств, регіонів, країн: Матеріали Міжнародної наук.-практ. конференції (м. Дніпропетровськ, 24-25 жовтня 2014 р.). – У 2-х ч. – Дніпропетровськ: НО «Перспектива», 2014. – Ч. 1. – С. 9-11.
Keywords: экономика знаний; людський капітал; деградация человеческого капитала; Knowledge economy; економіка знань; human capital; человеческий капитал; degradation of human capital; деградація людського капіталу