Особливості емоційно-вольової сфери слідчих органів досудового розслідування на вузівській стадії професіогенезу - Мілорадова, Н. Е.; Miloradovа, N. E.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0716-9736 (VIRTUS. - 2018. - September (26). - С. 64–69., 2018)
У статті представленні результати дослідження особливостей емоційно-вольової сфери слідчих органів досудового розслідування на вузівській стадії професіогенезу у вищому навчальному заклади зі специфічними умовами навчання. Визначено рівні розвитку вольових якостей майбутніх слідчих (цілеспрямованість, самоконтроль, самостійність, сміливість, наполегливість). Визначено специфіку прояву емоційної врівноваженості, напруженості, почуття провини та самоконтролю на різних етапах вузівської підготовки. The article presents the results of study of emotional aspects of inquiry officers during the special academical training.the author defined the development levels of charisma of future inquiry officers (goal orientation, self control, independence, courage, persistence). The author defined the features of the emotional well-being, emotional tension, sense of guilt and self-control on various stages of academical training.
THE FEATURES OF EMOTIONAL SPHERE OF INQUIRY OFFICERS DURING THE ACADEMICAL TRAINING
Мілорадова Н.Е. Особливості емоційно-вольової сфери слідчих органів досудового розслідування на вузівській стадії професіогенезу. VIRTUS. 2018. September (26). С. 64–69.
Keywords: професіогенез; слідчі органів досудового розслідування; вузівська стадія професіогенезу; емоційно-вольова сфера; вольові якості; professional development; inquiry officers; professional development during academical training; emotional aspect; charisma