Специфіка креативності у чоловіків та жінок - Пелипенко, О. С.; Pelypenko, O. S. (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 101-104, 2019)
Розглянуто окремі аспекти змісту таких психологічних понять, як творчість та креативність особистості. Досліджено специфіку креативності у чоловіків та жінок.

Some aspects of the content of such psychological concepts as creativity and individual creativity are considered. The specifics of creativity in men and women were studied.

Рассмотрены отдельные аспекты содержания таких психологических понятий как творчество и креативность личности. Исследована специфика креативности у мужчин и женщин.
Пелипенко, О. С. Специфіка креативності у чоловіків та жінок / Олена Сергіївна Пелипенко // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 101-104.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; креативність; creativity; креативность; творчість; творчество; гендерні особливості; gender characteristics; гендерные особенности; чоловіки; men; мужчины; жінки; women; женщины