Особливість підготовки матеріалів для проведення експертиз - Ісматова, К.; Ismatova, K. (Актуальні проблеми та перспективи розвитку юридичної науки, освіти та технологій у XXI столітті в дослідженнях молодих учених: зб. матеріалів доп. учасн. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 берез. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 90-92, 2023)
Наголошено, що судова експертиза це процесуальна дія, яка полягає в дослідженні експертом, за завданням слідчого або судді, речових доказів та інших матеріалів з метою встановлення фактичних даних та обставин, що мають значення для правильного вирішення справи. Ефективність проведення експертизи безпосередньо залежить від якості підготовки об’єктів дослідження.

It is emphasized that the forensic examination is a procedural action, which consists in the examination by an expert, at the request of an investigator or judge, of material evidence and other materials in order to establish factual data and circumstances that are important for the correct decision of the case. The effectiveness of the examination directly depends on the quality of the preparation of the research objects.

Подчеркнуто, что судебная экспертиза это процессуальное действие, которая заключается в исследовании экспертом, по заданию следователя или судьи, вещественных доказательств и других материалов с целью установления фактических данных и обстоятельств, имеющих значение для правильного разрешения дела. Эффективность проведения экспертизы напрямую зависит от качества подготовки объектов исследования.
Ісматова, К. Особливість підготовки матеріалів для проведення експертиз / Катерина Ісматова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку юридичної науки, освіти та технологій у XXI столітті в дослідженнях молодих учених: зб. матеріалів доп. учасн. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 берез. 2023 р.) / Нац. аерокосм. ун-т імені М. Є. Жуковського “Харків. авіац. ін-т", Льот. акад. Нац. авіац. ун-ту, Херсон. держ. ун-т, Кримінолог. асоц. України, НДІ публ. політики і соц. наук. – Харків, 2023. – С. 90-92.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судова експертиза; forensic examination; судебная экспертиза; предмет експертизи; subject of examination; предмет экспертизы; класифікація експертиз; classification of examinations; классификация экспертиз