Проблеми створення автоматизованих банків даних відображень зовнішності осіб (відеобанки) - Чернець, М. Г.; Chernets, M. H. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 184-188, 2002)
Розглянуто проблеми створення автоматизованих банків даних відображень зовнішності осіб. Problems of creation of the automated data banks of reflections of appearance of persons are considered. Рассмотрены проблемы создания автоматизированных банков данных отражений внешности человека.
Problems of creation of automated data banks of reflections of appearance of persons (video banks)
Проблемы создания автоматизированных банков данных отражений внешности лиц (видеобанки)
Чернець, М. Г. Проблеми створення автоматизованих банків даних відображень зовнішності осіб (відеобанки) / М. Г. Чернець // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 184-188.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; інформатизація; информатизация; informatization; Єдина система інформаційного забезпечення; Единая система информационного обеспечения; відеобанки; видеобанк; video banks; база даних; база данных; database; криміналістична реєстрація; криминалистическая регистрация; forensic registration