Психологічні аспекти ставлень майбутніх працівників кіберполіції до явищ соціально-професійного оточення - Макаренко, П. В.; Makarenko, P. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9055-3287; Ларіонов, С. О.; Larionov, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3027-8535 (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 181 - 185., 2017)
Розкрито психологічні аспекти ставлень майбутніх працівників кіберполіції до явищ соціально-професійного оточення.

The psychological aspects of the attitudes of future cyberpolice workers to the phenomena of the social and professional environment are revealed.

Раскрыты психологические аспекты отношений будущих работников киберполиции к явлениям социально-профессионального окружения.
Макаренко П. В. Психологічні аспекти ставлень майбутніх працівників кіберполіції до явищ соціально-професійного оточення / П. В. Макаренко, С. О. Ларіонов // Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 181 - 185.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; кіберполіція; підготовка поліцейських; емпіричне дослідження; дівчата-курсанти; юнаки-курсанти; суперечливі ставлення; майбутні кіберполіцейські; узгоджені ставлення; киберполиция; подготовка полицейских; эмпирическое исследование; девушки-курсанты; юноши-курсанты; противоречивые отношения; согласованные отношения; будущие киберполицейские; cyberpolice; police training; empirical research; female cadets; young cadets; conflicting relationship; consensual relationship; future cybercops; Психологія. Рsychology. Психология