Підвищення безпеки та оперативності інформаційного обміну в умовах воєнного стану - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 26-27, 2023)
Останніми роками підвищення інтенсивності інформаційного трафіку в комп’ютерних мережах змусило розробників телекомунікаційного обладнання використовувати різні механізми, які мають на меті оптимізацію існуючих ресурсів. Для забезпечення надійної та стійкої передачі інформації оптимізація інформаційного обміну стає життєво важливою проблемою.

In recent years, the increase in the intensity of information traffic in computer networks has forced the developers of telecommunications equipment to use various mechanisms aimed at optimizing existing resources. Optimizing information exchange becomes a vital issue to ensure reliable and sustainable information transmission.

В последние годы повышение интенсивности информационного трафика в компьютерных сетях заставило разработчиков телекоммуникационного оборудования использовать разные механизмы, имеющие целью оптимизацию существующих ресурсов. Для обеспечения надежной и устойчивой передачи информации, оптимизация информационного обмена становится жизненно важной проблемой.
Keywords: умови воєнного стану; війна; Україна; безпека та оперативність інформаційного обміну; інформаційний обмін; information exchange; информационный обмен; безпека інформації; безопасность информации; information security