Основні напрямки превентивної діяльності Національної поліції України - Парханов, Г. Р.; Parkhanov, H. R. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 170-175, 2018)
Наголошено, що основними напрямками превентивної діяльності органів Національної поліції є реалізація державної політики у сферах забезпечення публічної безпеки і порядку, безпеки дорожнього руху, організації роботи дозвільної системи, превентивної та профілактичної діяльності, запобігання та протидії домашньому насильству тощо.

It was emphasized that the main directions of preventive activity of the National Police bodies are the implementation of state policy in the areas of ensuring public safety and order, road traffic safety, organization of work of the permit system, preventive and prophylactic activities, prevention and countermeasures against domestic violence, etc.

Отмечено, что основными направлениями превентивной деятельности органов Национальной полиции является реализация государственной политики в сферах обеспечения публичной безопасности и порядка, безопасности дорожного движения, организации работы разрешительной системы, превентивной и профилактической деятельности, предотвращения и противодействия домашнему насилию.
Парханов, Г. Р. Основні напрямки превентивної діяльності Національної поліції України / Генрі Романович Парханов // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 170-175.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; превентивна діяльність; preventive activity; превентивная деятельность; повноваження; powers; полномочия