Суб`єкти протидії незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин - Осипенко, А. І.; Osypenko, A. I. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2012. - Вип. 20, ч. 1, т. 4. - С. 156-158, 2012)
У статті проаналізовано діюче законодавство і визначено суб’єктів протидії незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. Також визначено основні заходи такого роду протидії і наголошено на необхідності їх удосконалення і доповнення.

The article analyzes the current legislation and defines the subjects of counteraction the illegal appeal of narcotic facilities and psychotropic substances. Also defined the basic measures such of counteraction and it is marked the necessity of their improvement and addition.

В статье проанализировано действующее законодательство и определенно субъекты противодействия незаконному обращению наркотических средств и психотропных веществ. Также определенно основные мероприятия такого рода противодействия и отмечено необходимость их усовершенствования и дополнения.
Actors of countering illicit trafficking of drugs and psychotropic substances
Осипенко А.І. Суб`єкти протидії незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин // А.І. Осипенко // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 20, ч. 1, т. 4. - С. 156-158.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протидія незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин; суб’єкти протидії; заходи протидії; противодействие незаконному обращению наркотических средств и психотропных веществ; субъекты противодействия; мероприятия противодействия; counteraction the illegal appeal of narcotic facilities and psychotropic substance; subjects of counteraction; measures of counteraction; наркотики; drugs