Аналіз можливих причин втрат нафтопродуктів при зберіганні та способи їх уникнення - Нальотова, Н. І.; Nalotova, N. I. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 205-206, 2023)
Визначено, що нафтова промисловість постійно стикається з проблемами зберігання нафтопродуктів, тому необхідно обов’язково вживати заходи, щоб зробити ці процеси безпечнішим і мінімізувати втрати. Наведено деякі рішення, які зможуть допомогти вирішити ці проблеми.

It has been determined that the oil industry is constantly faced with the problems of storing oil products, therefore it is necessary to take measures to make these processes safer and minimize losses. Here are some suggestions that can help solve these problems.

Определено, что нефтяная промышленность постоянно сталкивается с проблемами хранения нефтепродуктов, поэтому необходимо обязательно принимать меры, чтобы сделать эти процессы более безопасными и минимизировать потери. Представлены некоторые предложения, которые смогут помочь решить эти проблемы.
Keywords: нафтова промисловість; oil industry; нефтяная промышленность; втрата нафтопродуктів; loss of oil products; потеря нефтепродуктов; зберігання нафтопродуктів; storage of oil products; хранение нефтепродуктов