Щодо значення мовних повідомлень у контексті кримінально правової політики протидії злочинності та їх аналіз для визнання адресанта джерелом інформації чи заперечення цього - Лантінов, Я. О.; Lantinov, Ya. O. (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 173-175, 2023)
Розкриті окремі питання значення мовних повідомлень у контексті кримінально правової політики протидії злочинності та здійснено їх аналіз для визнання адресанта джерелом інформації чи заперечення цього.

Separate issues of the meaning of language messages in the context of the criminal law policy of combating crime are revealed and their analysis is carried out in order to recognize the addressee as a source of information or deny it.

Раскрыты отдельные вопросы значения речевых сообщений в контексте уголовно-правовой политики противодействия преступности и осуществлен их анализ для признания адресанта источником информации или отрицания этого.
Keywords: кримінально правова політика протидії злочинності; мовні повідомлення; адресант; джерело інформації; уголовно правовая политика противодействия преступности; criminal law policy of combating crime; language messages; речевые сообщения