Вилучення у потерпілого органів чи тканин для трансплантації як ознака особливо кваліфікованого складу злочину, передбаченого ст. 149 КК України - Лизогуб, Я. Г.; Lyzohub, Ya. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9824-0798 (Адвокат. – 2005. – № 3. – С. 6-7, 2005)
Стаття присвячена питанню часткового юридичного аналізу особливо-кваліфікованого складу злочину, передбаченого статтею 149 КК України. Значну увагу приділенно вилученню у потерпілого органів та тканин для трансплантації.

The paper is devoted to the issue of partial juridical analysis of the special-qualified corpus delicti provided by article 149 of the Criminal code of Ukraine. Essential attention at that was dedicated to such sign as the withdrawal of human bodies and materials from the victim for transplantation.

Статья посвящена вопросу частичного юридического анализа особенно- квалифицированного состава преступления, предусмотренного статьей 149 УК Украины. Значительное вниманиеуделено такому признаку, как изъятие у потерпевшего органов и тканей для трансплантации.
Лизогуб, Я. Вилучення у потерпілого органів чи тканин для трансплантації як ознака особливо кваліфікованого складу злочину, передбаченого ст. 149 КК України / Я. Лизогуб // Адвокат. – 2005. – № 3. – С. 6-7.
Keywords: трансплантація органів, вилучення органів, торгівля людьми; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; трансплантація органів; вилучення органів; торгівля людьми; трансплантация органов; изъятие органов; торговля людьми; organ transplantation; human trafficking; transplantation