Поняття страху у психології - Александров, Ю. В.; Aleksandrov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5871-8344 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 134-136, 2021)
Розкрито поняття страху в психології. Розглянуто погляди різних науковців на поняття страху. Показано поняття страху в деяких психологічних словниках. The concept of fear in psychology is revealed. The views of various scientists on the concept of fear are considered. The concept of fear is shown in some psychological dictionaries. Раскрыто понятие страха в психологии. Рассмотрены взгляды различных ученых на понятие страха. Показано понятия страха в некоторых психологических словарях.
Александров, Ю. В. Поняття страху у психології / Юрій Васильович Александров // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 квіт. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 134-136.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; страх; fear; фобія; фобия; phobia; напруженість; напряженность; tension; погляди науковців; взгляды ученых; views of scientists