Адміністративно-правовий статус Генерального штабу України - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Порівняльно-аналітичне право. - 2015. - № 3. - С. 171-174, 2015)
У статті розкрито сутність поняття «адміністративно-правовий статус Генерального штабу України». Здійснено характеристику елементів адміністративно-правового статусу Генерального штабу України. Запропоновано класифікацію функцій та повноважень Генерального штабу України.

In this scientific article the essence of the concept of "administrative and legal status of the General Staff of Ukraine." Implemented characteristic elements of the administrative and legal status of the General Staff of Ukraine. The classification of the functions and powers of the General Staff of Ukraine.

В статье раскрыта сущность понятия «административно-правовой статус Генерального штаба Украины». Осуществлена характеристика элементов административно-правового статуса Генерального штаба Украины. Предложена классификация функций и полномочий Генерального штаба Украины.
Administrative and legal status of the General Staff of Ukraine
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Генеральний штабу України; Генеральный штаб Украины; General Staff of Ukraine; адміністративно-правовий статус; administrative and legal status; административно-правовой статус; Збройні Сили України; Вооруженные Силы Украины; Armed Forces of Ukraine